13/2/2024

Julerbjudande Mitt Inferno

Ge bort Mitt Inferno i julklapp! Efter den fina responsen är vi så glada att kunna släppa upp ett fåtal extra föreställningar i mellandagarna. Med Strindbergs Intima Teaters generösa JULRABATT kostar en biljett endast 150 kr med koden Jul1. 

Mitt Inferno spelas:
27 december kl 19
28 december kl 19
30 december kl 14 jul-matiné

Välkomna in i den röda sammetssalongen på Strindbergs Intima Teater i jul.

För biljetter - boka här
14/12/2023

3 x Inferno

Välkomna till ett samtal om tre Infernon den tredje advent.

Stockholm har bjudit på två parallella Infernon under hösten. I november gästade Malmö Dockteater Ö2 med ”Inferno” och nu spelas Lumors och Strindbergs Intima Teaters ”Mitt Inferno”. Erik Holmström och Paula Stenström Öhman har både skrivit och regisserat respektive verk och de möts nu i ett samtal som tar avstamp i originalverket Inferno av August Strindberg.

Samtalet modereras av Ulricha Johnson, verksamhetschef på ScenSverige, som har sett båda föreställningarna.

Samtalet hålls söndag 17 december kl 16 på Strindbergs Intima Teater, och ges i direkt anslutning till Mitt Inferno som är ca 1:15 lång. Samtalet ingår i biljetten.

Biljetter
29/11/2023

Skriv + liv + kris = författarsamtal 1 december

I samband med fredagens föreställning av Mitt Inferno, arrangerar Lumor ett samtal om skrivande och kris mellan pjäsens författare Paula Stenström Öhman, dramatikern Isabel Cruz Liljegren och pjäsens huvudrollsinnehavare Sandra Huldt. Cruz Liljegren har bland annat skrivit Nakna som foster och gudar, Dark minds och Att döda en Lolita. Hon var också initiativtagare till kulturmanifestationen #tretystaminuter i höstas då stora delar av Sveriges kulturliv tystnade som en protest mot nedmonteringen av kultursektorn. Samtalet är kostnadsfritt och det blir en kort paus mellan föreställning och samtal.

Varmt välkomna!

Boka biljett till föreställningen
13/2/2024

"Mitt Inferno" - extra föreställningar ute nu

Efter den fina responsen kring "Mitt Inferno" släpper vi upp extraföreställningar under december månad. Speldatum och biljettbokning

Läs mer här
27/11/2023

Nypremiär för "Tusen bitar" i Göteborg

”Tusen bitar – en cold case-tragedi” spelas för sista gången fre 24 och lö 25 november på Folkteatern.

Thomas var 29 år när han dog av ett knivhugg, en septembernatt 1996 på trottoaren i Nyköping. ”Tusen bitar - en cold case tragedi” berättar historien om honom och de som blev kvar. Föreställningen är resultatet av en flerårig arbetsprocess, en djupdykning i dagböcker, familjealbum och förhörsprotokoll.

Medverkande: Tove Olsson och Olle Axén
Manus: Tove Olsson
Manus och regi: Oskar Thunberg
Scenografi/kostym: Lotta Nilsson
Ljusdesign: Susanna Hedin
Ljuddesign/ komposition: Rickard Lanzén
Dockmakare: Jenny Bjärkstedt
Grafisk design/Illustration: Erica Jacobsson

Fler nyheter i våra andra kanaler

Nyhetsbrev/ Facebook/ Instagram/ Twitter